Katy Perry umpirakastuneena: ”Orlando Bloom on elämääni tasapainottava ankkuri”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuoden helmikuussa kihlautunut julkkispari laulaja Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom ovat umpirakastuneita. He panivat suhteensa aiemmin katkolle erilaisten tulevaisuuden haaveidensa vuoksi. Nyt he ovat löytäneet yhteisen tien kuljettavaksi.

Masennuksesta kärsinyt laulajatar Katy Perry on Intian Voguen tammikuun numeron kannessa. Nainen kertoo, että on päässyt ylös syvistä vesistä kihlattunsa Orlando Bloomin ansiosta. He puhdistavat toinen toisiaan kaikesta pahasta ja auttavat henkisesti eteenpäin. Perry sanoo, että Orlando Bloom on hänen ankkurinsa.

– Olen käynyt terapiassa ja syönyt lääkkeitä. Ja nyt minulla on kumppani, jonka pääasiallisena tarkoituksena on löytää tasapainoa elämään – Orlando on omalla henkisellä matkallaan. Hän on kuin ankkuri, joka pitää minua paikallaa ja hän on hyvin todellinen. Hän ei ole Katy Perryn ykkösfani, mutta hän on Katheryn Hudsonin ykkösfani, Perry kertoo Voguessa.