Korviaan myöten ihastunut Cody Simpson: ”Meillä menee loistavasti Miley Cyrusin kanssa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin suhdekiemurat ovat kuin sekavan saippuasarjan käsikirjoitusta muistuttavia koukeroita, joita on vaikea seurata täydellä ymmärryksellä. Kavereina seurustelun aloittaneet laulajat Miley Cyrus ja Cody Simpson ovat malliesimerkki pariskunnasta, jotka ovat yhdessä, mutta eivät olekaan.

Äskettäin uutisoitiin, että Miley Cyrus olisi jättänyt itseään nuoremman muusikkomiehen keskittyäkseen hyvinvointiinsa. Cody Simpson on kuitenkin onnellinen vietettyään joulun yhdessä Miley Cyrusin kanssa Tennesseen Nashvillessa. Hän kertoi Page Sixille viettäneensä uutta vuotta Aspenissa Evan Rossin ja Ashley Simpsonin kanssa.

Joulukuussa kerrottiin, että 26-vuotias laulaja Miley Cyrus haluaa keskittyä pelkästään itseensä ja omaan hyvinvointiinsa. Hän haluaa olla edelleen väleissä 22-vuotiaan Cody Simpsonin kanssa, mutta pelkästään kaveripohjalta. He ovatkin sanoneet useaan otteeseen olevan rakastuneita ystäviä. Toisin sanoen edelleenkään ei ole varmaa parin vakituisen seurustelun taso.

View this post on Instagram

Happy birthday baby. Thanks for being you

A post shared by PRINCE NEPTUNE (@codysimpson) on