Maisa Torpan kuumat lomakuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen julkkispari Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan suhde päättyi skandaalinomaisesti muutama kuukausi sitten Seiskan paljastettua Torpan salasuhde informaatiotekniikka-alan yritysjohtajaan. Torppa kiisti suhteen pitkään, kunnes päätti perua häät Latvalan kanssa ja ryhtyä uuteen suhteeseen nopeasti seurustelunsa loputtua.

View this post on Instagram

Mun rakkain harrastus on monet vuodet ollu kirjojen kuuntelu. Mä kuuntelen kirjaa aina autolla ajaessa, ruokaa laittaessa, meikatessa, pyykkiäpestessä… Nextorylla saat mun kautta kuunnella maksutta kirjoja 1kk (normaalisti vaan 2vk). Tarjolla on tuhansia huippukirjoja, esim vuoden puhutuin kirja Vesa-Matti Loirista. Ja tosiaan saat kuunneltua sen MAKSUTTA! Tarjouksen saat käytettyä napauttamalla bion linkkiä. Oo nopea, koska tää kamppis ei oo enää pitkään voimassa! Enjoy 🎧 ps. Stoorissa lisää kirjavinkkejä #kaupallinenyhteistyö #nextory #äänikirja

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Nyt Maisa on julkaissut sosiaalisessa mediassa lomakuvia Thaimaan Krabilta, jossa kohukaunotar lomaili Ban Ao Nangilla. Kurvikkaan vartalonsa yhteydessä Torppa kuuntelevansa mielellään äänikirjoja. Äskettäin hän kommentoi elämäänsä niin ikään sosiaalisessa mediassa ja kertoi olevansa nykyisin onnellinen.

– Nyt oon ensimmäistä kertaa tänä vuonna oikeasti onnellinen. En edes muistanu miltä tää tunne tuntuu! Siitä kunnia kuuluu mun perheelle ja ystäville, jotka on tukenut ja kannatellut mua koko tämän vuoden. Ja tietty yhdelle tietylle ihmiselle, joka on ensimmäinen mies kuka saa mut nauramaan hysteerisesti ja kohtelee mua uskomattoman hyvin, Torppa kiitteli ennen vuodenvaihdetta.

– Mä luulin syksyllä, ettei mua pystyisi enää murentamaan enempää. Kyllä pystyi. Vaihtoehdot oli jäädä maahan makaamaan tai nousta ylös. Aloin opiskelemaan positiivista psykologiaa, johon hurahdin täysin. Sen ja tiiviin ulkopuolisen avun myötä oon päässyt takaisin kiinni siihen, että saan itsetunnon ja oman arvostuksen pikku hiljaa takaisin. Polku on vielä kesken ja kaiken kokeman jälkeen ottaa varmasti vielä aikaa ennen kuin pystyn olemaan täysin oma vahva itseni. Mutta nyt mä oon oikeesti onnellinen ja tää tuntuu ihan helkkarin hyvältä.

Uusimmat