Palokunta poseerasi palavan talon edessä – someraivo repesi saman tien

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen palokunta on joutunut hiillostavaan tilanteeseen uudenvuodentervehdyksensä ansiosta. Otoksessa detroitilainen palokunta poseerasi ilmiliekeissä olleen talon edessä.

Facebookissa jaettu otos herätti ihmetystä muun muassa siitä, eikö palomiesten täytyisi olla sammuttamassa paloa selfiessä poseeraamisen sijaan. Palolaitoksen varakomentajan mukaan palanut talon oli tyhjillään. Lisäksi talon kuvaillaan olleen liian täynnä savua ja liekkejä jotta sinne olisi päästy sisään.

Talon omistajien mukaan rakennus ei kuitenkaan ollut hylätty. Deonte Higgibotham kertoo New York Post -lehdelle talon kuuluneet hänen suvulleen 50 vuoden ajan, ja kuvailee perheen olevan raivoissaan palokunnan annettua rakennuksen palaa selfien vuoksi.