Britney Spears bikineissä jumppavideolla – faneille todellista silmänruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Britney Spearsin debyyttisingle …Baby One More Time ilmestyi noin 21 vuotta sitten. Kappale teki Spearsista maailmankuulun ja aloitti naisen uran menestystarinan, sillä singleä myytiin yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Äskettäin hitistä tehtiin muusikko Jack Bacan toimesta upea balladi, joka voisi toimia vaikkapa Bond-elokuvan tunnusmusiikkina.

View this post on Instagram

In 2020 I will be doing a lot more acro yoga and the basics for yoga …. I’m a beginner and it’s kind of hard to let go …. learning to trust and letting someone else hold your body 😳 !!! I have a lot of things I keep bottled up so I have to keep my body moving !!!! Thank God for Mother Nature …. she’s really no joke …. she grounds me and helps me find my feet and always opens my mind when I step outside …. !!!! I was lucky today with this beautiful weather 🍀🍀🌸🌸🌸☀️ I just flew in from a trip with my family and I ran a 6.8 speed outside my house for a 100 meter yard dash … I did 6 in high school so I’m trying to gain speed !!!! I hurt my thigh so I apologize if my legs look swollen 😔😔🙄🙄🙄. I hope you all have a wonderful new year and GOD SPEED !!!!! PS I’m so cool with my tennis shoes and yoga 🧘‍♀️ it’s the new thing you know 😹😹😹😜😜 !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Viime vuosina Britney Spears on viettänyt melko rauhallista elämää varsinkin julkisuuden valokeilasta, mutta ajoittain hän on julkaissut kuviaan ja videoitaan sosiaalisessa mediassa. Nyt vuorossa on ollut poikkeuksellisen upea video, sillä Spears on kuvannut pihamaallaan videon, jossa hän jumppaa – ja mieskatsojien iloksi tietenkin bikineissä. Poptähti kertoo aikovansa keskittyä alkavana vuonna acro joogaan ja joogaan.

Pop-ikonin maineeseen noussut Britney Spears tunnettiin urallaan etenkin hänen seksikkäästä tanssityylistään. Britney Spearsin kulta-ajat kestivät noin viisi vuotta ennen naisen hermoromahdusta ja yksityiselämän ongelmia. Sittemmin hän on ollut isänsä holhouksessa ja taistellut pitkään myös lastensa huoltajuudesta.