Opettaja ulosti puistoon toistuvasti – kiinnijääminen johti asianmukaiseen seuraukseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Eläkkeelle jäämässä oleva englanninopettaja on tuomittu sakkorangaistukseen jokseenkin yllättävästä syystä. Hän ulosti toistuvasti julkisesti yleiseen puistoon kahden vuoden ajan.

Wisconsinin Whitewaterissa sijaitsevaan puistoon ilmestyi niin usein pökäleitä, että paikallisen poliisin täytyi jo puuttua peliin. Viranomaiset pääsivät sarjakakkaajan jäljille nähtyään puistossa sijaitsevien riistakameroiden kuvaamaa materiaalia. Niistä selvisi tekijän auton rekisterinumero.

Poliisi pidätti Jeffrey S. Churchwellin joka myönsi ulostavansa toisinaan puistoon matkallaan kouluun. Opettaja tuomittiin maksamaan 365 dollarin sakkorangaistus ja 5,705 dollarin edestä siivouskuluja. AP-uutistoimiston mukaan Churchwell on sittemmin lähettänyt paikalliselle poliisille kirjeen, jossa hän pahoittelee tekoaan ja kuvailee itseään kehnoksi kansalaiseksi.