Ana Bragan uimapuku säväyttää – varsinkin Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa.

Äskettäin Ana Braga poseerasi sosiaalisessa mediassa alastomana, mutta tällä kertaa hän on saanut jopa uimapuvun ylleen ennen kameran sulkimen laukeamista. Ana nähdään nyt kuvassa, joka säväyttää todennäköisesti erityisesti Yhdysvalloissa, sillä hänen uimapukunsa noudattelee Yhdysvaltojen lipun kuvioita.

View this post on Instagram

Can I come down your chimney? 😜 🎁 🎄

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.