Honey Boo Boon äiti riehui hotellissa – jäljelle jäi vain karmea sotku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissi Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boon äiti, June ”Mama June” Shannon kiertelee Yhdysvaltoja yhdessä poikaystävänsä Geno Doakin kanssa. Pariskunta asuu milloin missäkin, koska nainen myi talonsa aiemmin tänä vuonna.

TMZ kertoo naisen viettäneen yön FairBridge Inn & Suites -hotellissa eteläisessä Georgian osavaltiossa. Paikalle soitettiin poliisit June Shannonin ja hänen poikaystävänsä äänekkään riidan vuoksi. Ketään ei pidätetty.

Myöhemmin hotellihuone oli kuin pommin jäljiltä. He olivat rikkoneet television, peilin, roskakorin ja lampun. Lattialla oli revittyjä seteleitä ja peilissä verisiä kädenjälkiä. Hotellihuoneesta koitui pariskunnalle tuhannen euron lisälasku. June ”Mama June” Shannon asui vielä muutama vuosi sitten kauniissa omakotitalossa uudistuneen ulkonäkönsä kanssa. Hän laihdutti 130 kiloa ja aloitti elämänsä puhtaalta pöydältä. Valitettavasti uusi poikaystävä pilasi kaiken.