Kylie Jenner suree Australian eläinten kohtaloa – minkkiturkkisandaalit jalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa on jo kuukausien ajan riehuneet massiiviset maastopalot, jotka ovat vaatineet uhrikseen ihmisiä, ihmisten koteja ja satoja miljoonia eläimiä. Monet julkkikset ovat ryhtyneet tuumasta toimeen ja lahjoittaneet rahaa Australian tilannetta helpottaakseen.

Myös Kardashianin perheen kuopus Kylie Jenner on ottanut osaa Australian tilanteeseen ja surrut eläinten puolesta julkisesti. Jenner julkaisi Cosmopolitan-sivuston mukaan hänen Instagram-sivustollaan sellaisen tarinan, jolla oli kuitenkin useisiin hänen seuraajiinsa yllättävä negatiivinen vaikutus.

Kylie Jenner oli ensin tuonut julki sen miten surullinen hän on Australiassa olevien eläinten puolesta. Seuraavassa kuvassaan naisella olikin jo jalassaan minkkiturkkisandaalit, minkä vuoksi moni on pitänyt tähteä tekopyhänä ja teeskentelijänä. Ihmiset ovat olleet raivoissaan Kylie Jennerille siitä, että hän kertoo välittävänsä Australian eläimistä, mutta voi surutta tukea turkistarhaamista ja eläinten kärsimystä.