Hurja huhu leviää: ”Prinssi Harry ja Meghan luopuvat kuninkaallisista titteleistä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sussexin herttuapari on viettänyt antoisan kuuden viikon pituisen loma Kanadassa nauttien läheisistään ja Meghan Marklen perheenjäsenistään. Pariskunta on aiheuttanut pahennusta hovissa ihmisläheisemmällä otteellaan, sillä he eivät ole aina noudattaneet kuninkaallista etikettiä orjallisesti.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat kiittäneet virallisesti Kanadaa vieraanvaraisuudesta. Julkista kiittelyä pidetään erikoisena, sillä kyseessä oli pariskunnan yksityismatka, eikä virallinen valtionvierailu. Nyt lähipiiristä on huhuttu, että pariskunta suunnittelisi vakavasti pysyvää muuttoa Kanadaan.

Prinssi Harry ja Meghan Markle ovat pohtineet, voisivatko he työskennellä Kanadasta käsin velvotteidensa piirissä. Lisäksi heidän on kerrottu etsivän kakkoskotia Kanadasta, The Sun raportoi. Suurin mahdollinen muutos kaikkeen olisi se, että pariskunta luopuisi kuninkaallisesta tittelistään. He ovat tehneet jo nyt selkeää pesäeroa hoviin.