Joy Corrigan on upea näky Havaijin maisemissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on parhaillaan todellisessa nousukiidossa.

Taannoin Joy Corrigan osallistui Naked Species -kampanjan, jonka tuotosta 10 prosenttia ohjautuu uhanalaisten lajien suojeluun. Tällä kertaa Joy esittelee näyttävää poveaan sosiaalisen median kuvissaan bikineihin verhottuna. Kuvat on ikuistettu Havaijilla Mauin saarella.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.