Norjalainen Abbath tekee paluun – katkaisuhoito tehosi ja kiertue alkaa pian

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalaisen black metal -yhtyeen keulahahmo Abbath Doom Occulta on kertonut selättäneensä viimeisimmän kiertueen katkaisseet viinapirut ja olleensa kaksi kuukautta selvinpäin. Tämä tarkoittaa sitä, että yhtye lähtee pian uudelle kiertueelle. Asiasta tiedotettiin Youtube-videolla.

Abbathin kiertue Etelä-Amerikassa joouduttiin perumaan loppusyksystä viime vuonna. Abbath Doom Occula oli tuolloin niin kännissä lavalle astuessaan, ettei hän pystynyt soittamaan edes kappaleen alkusäveliä oikein. Hän heitti kitaran katsomoon.

Mies kirjautui suoraan vieroitushoitoon ja kertoo nyt olevansa paremmassa soittovireessä. Yhtyeen Facebook-sivun mukaan kiertue alkaa 23. tammikuuta käsittäen kymmeniä keikkapaikkoja Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Suomeen yhtye ei ole tulossa.