Poikaystävä soitti poliisille kesken seksin – tyttöystävällä oli liian rajut otteet

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Tennesseessä uudenvuodenaattoa juhlinut pariskunta lämmitteli tunnelmiaan aamuyöllä eroottisessa mielessä ja tilanne johti lopulta seksiin. Poikaystävä joutui kuitenkin soittamaan paikalle poliisit.

Nashvillessa sijaitsevassa asunnossa tapahtunut akti oli saanut erikoisen käänteen, kun seksin toisena osapuolena ollut 24-vuotias Kristan Parris alkoi purra ja raapia kumppaniaan. Kyseessä ei ollut hellät puraisut tai kynsillä rapsuttelut, vaan hän ylitti miehen kipukynnyksen ja rajusti. Miehen oli pakko soittaa poliisille.

The Smoking Gun kertoo, että nainen pidätettiin lähisuhdeväkivallasta. Miehellä oli puremajälkiä vasemmassa kädessä ja selässä sekä veriset naarmut selässä. Parris vapautui vankilasta maksettuaan 500 dollarin suuruiset lunnaat. Hän saa tuomionsa 14. tammikuuta.