Mikä vartalo! Kim Kardashian nudeasussa – kuva pukuhuoneesta verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheen elämässä tapahtuu paljon, ja perheen käsikirjoittajat ovat varmasti kiireisiä. Muutama päivä sitten verkossa lähti leviämään hurja huhu, jonka mukaan Kim Kardashianin ostaneen tyttärelleen Northille salamurhatun presidentti John F. Kennedyn verisen paidan. Väite osoittautui nopeasti perättömäksi.

Väite sai alkunsa sosiaalisessa mediassa julkaistusta vitsistä, mutta esimerkiksi Refinery29-sivusto uutisoi epähuomiossa sen totena. Lopulta Kardashian joutui huomauttamaan Twitterissä, että kyseessä on valeuutinen. Nyt Kim on esitellyt näyttävää vartaloaan mallikuvausten pukuhuoneessa, jossa hän keikisteli kameran edessä nudevärisessä alusasussa.

View this post on Instagram

🍪

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on