Instagramissa nakuillut kohukaunotar bikineissä – yksityiskohta varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Amber Heard on syyttänyt julkisesti ja oikeusteitse Johnny Deppiä pahoinpitelystä. Depp on puolestaan väittänyt, että tilanne on ollut päinvastainen ja että Heard on lavastanut mustelmansa meikkaamalla. Taannoin Amber julkaisi Instagramissa kuvan, jonka Stara veikkasi rikkovan palvelun alastomuutta koskevia sääntöjä. Niin kävikin, sillä kuva poistettiin nopeasti.

View this post on Instagram

Never let a boot get in the way of your dreams.

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Nyt Heard posera uima-altaan reunalla bikineissä puhallettava uimarengas ympärillään. Kuvassa huomion varastaa kuitenkin yksityiskohta, sillä hänellä näyttää olevan jalassaan tuki tai kipsi. Kuvansa yhteydessä kaunotar toteaakin, ettei koskaan kannata antaa moisen vaikuttaa unelmien toteutumiseen.

View this post on Instagram

Summer dress code..

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Taannoin Johnny Deppin näkemys parin elämästä sai tukea Amberin ystävältä, kun julkisuuteen nousivat kuulustelupöytäkirjat, joiden mukaan Heardin kanssa läheisissä väleissä ollut ystävä ja sisustussuunnittelija Laura Divenere ei ole nähnyt naisessa jälkiä pahoinpitelystä. Hän työskenteli Amber Heardin palveluksessa väitetyn pahoinpitelyn aikana.

Heard kertoi Deppin pahoinpidelleen hänet 21. toukokuuta 2016. Divenere oli työskennellyt Heardin kanssa 23.-25. toukokuuta, eikä nähnyt naisessa edes yhtä mustelmaa. Depp on vaatinut Amber Heardilta 50 miljoonan dollarin korvauksia valehtelemisesta ja maineen pilaamisesta.