Brad Pitt kiitti ystäväänsä – Bradley Cooper auttoi raitistumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Brad Pitt erosi vaimostaan Angelina Joliesta vuonna 2016. Eron aikaan Pitt käytti paljon alkoholia ja on jälkeen päin kertonut eläneensä silloin hyvin synkkää vaihetta elämässään. Nyt mies on kutienkin raitistunut ja kiittää siitä ystäväänsä.

Brad Pitt on kertonut käyneensä avioeron jälkeen puolentoistavuoden ajan Anonyymien Alkoholistien tapaamisissa. Hän on kuitenkin kiittänyt nyt näyttelijäkollegaansa Bradley Cooperia siitä, että mies ohjasi hänet oikealle polulle silloin kun Pitt oli syöksykierteessä ja käytti paljon alkoholia.

Brad Pitt palkittiin hänen roolistaan Once Upon a Time… in Hollywood -elokuvassa National Board of Review Annual Awards Gala -palkintogaalassa. Palkinnon ojensi Brandley Cooper, jonka Pitt mainitsi heti kiitospuheessaan. People-sivuston mukaan Pitt oli kertonut raitistuneensa Cooperin ansiosta, mikä on tehnyt hänestä onnellisemman kuin koskaan.