Edesmenneen Mac Millerin viimeinen albumi julkaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2018 edesmenneeltä, räppäri Mac Milleriltä julkaistaan hänen perheensä toiveesta Circles-albumi ensi viikon perjantaina 17. tammikuuta. Musiikkipiireissä laajaa arvostusta saanut rap-artisti menehtyi syyskuussa vasta 26-vuotiaana.

Millerin perhe julkaisi eilen tiedon tulevasta Circles-albumista, jonka ensimmäinen single Good News julkaistiin yhdessä videon kanssa tänään. Suomessakin useasti keikkaillut Miller työsti Circles-albumia edellisen Swimming-albumin kanssa samanaikaisesti. Levyn oli tarkoitus olla jatkoa elokuussa 2018 julkaistulle Swimming-albumille ja tulla ulos tupla-albumina.

Albumit edustavat kahta eri tyyliä, täydentäen toisiaan. Circles-albumi kuvastaa ympyrän sulkeutumista. Levyn on tuottanut loppuun sama henkilö kuin edellisenkin albumin, Jon Brion. Kappaleet ovat työstetty alkuperäisistä demoista, kunnioittaen Millerin toiveita albumin suhteen. Miller oli äärettömän suuri Beatles-fani ja häntä muistaen Circles-albumi tuotettiin loppuun Beatlesin alkuperäisstudiolla, Abbey Road Studios.

Circles -albumin kappalelista:

1. Circles

2. Complicated

3. Blue World

4. Good News

5. I Can See

6. Everybody

7. Woods

8. Hand Me Downs

9. That’s on Me

10. Hands

11. Surf

12. Once a Day