Fitness-kaunotar Eevi Teittinen bikineissä lomakuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvassa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa taannoin nähty fitness-tähti Eevi Teittinen tuli monille tutuksi hänen seurusteltuaan pitkään räppäri Uniikin kanssa. Sittemmin hänet on nähty myös televisiossa. Taannoin Eevi lomaili Dubaissa.

View this post on Instagram

WOOHOO! 🤩❤ Nyt voit myös KUUNNELLA mun blogin tekstit vaikka automatkalla kotiin🤙⭐ Uusimmassa tekstissä kirjoitin vetovoiman laista ajatuksia ja vähän ehkä totuuksiakin 🤓 Tiesitkö, että jopa 70% pyöritämme samoja ajatuksia tänään, mitä meillä oli eilen🤦‍♀️😂 NIIMPÄ. Sillä on siis väliä mikä nauha siellä päässä pyörii, mut helpottavaa on se, että voit koska vaan kääntää kasetin toisinpäin😉 BION linkistä pääset kuuntelemaan tai lukemaan 👊 #blog #eeviteittinen #bikinibody #hallaxhalla #positivevibes #mindset #wellbeing #healthyliving #summerday

A post shared by Eevi Teittinen (@eeviteittinen) on

Arabiemiirikuntien rantalomallaan Teittinen poseerasi upeissa bikinikuvissa, ja myös fitness-kaunottaren tuorein bikinikuva on mahdollisesti peräisin samalta reissulta. Sen yhteydessä Eevi kertoo kirjoituksesta, jossa hän käsittelee vetovoiman lakia ja sitä miten ihminen pyörittää päivästä toiseen samoja ajatuksia.

Uusimmat