Brooklyn Beckham on korviaan myöten rakastunut – julkaisi söpön yhteiskuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham seurusteli lähes koko teini-ikänsä näyttelijä Chloe Moretzin kanssa. Nuoren parin erottua Brooklyn on viettänyt sinkkuelämää ja vaihdellut naisia kuin sukkiaan. Nyt Brooklyn on kuitenkin taas asettunut aloilleen.

Brooklyn Beckham on löytänyt rinnalleen itseään neljä vuotta vanhemman Nicola Peltzin, johon valokuvaajanuorukainen näyttäisi olevan nyt korviaan myöten rakastunut. 20-vuotias Beckham julkaisi juuri tuoreelle tyttöystävälleen julkisen syntymäpäivätoivotuksen hänen omalla Instagram-kanavallaan.

Brooklyn Beckham halusi toivottaa tyttöystävälleen hyvää syntymäpäivää julkaisemalla heistä suloisen yhteiskuvan, joka on otettu suihkussa. Kuvatekstissä nuori mies herkistelee ja sanoo, että Nicola Peltzillä on todella uskomaton sydän.

https://www.instagram.com/p/B7G75mEJscX/