Janni Hussi poseerasi rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-kaunotar ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi kävi viime kesänä läpi syövän kanssa taistelun, joka päättyi lopulta hyvin. Äskettäin hänellä oli kertoa ilouutisia, sillä Hussi aloittaa Suomipop-radiokanavan juontajana tänään lauantaina kello 9.00.

Uuden työnsä aattona Janni julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan itsestään poseeraamassa bikineissä rantavedessä. Hän kertoo kuvansa yhteydessä, että flunssa olisi parhaillaan pyrkimässä päälle, mutta luottaa lääkityksen auttavan. Hussia kuullaan kello 09.00 – 13.00.

– Niin siistiä päästä uralla uusien haasteiden ja intohimon pariin ja vieläpä ihan kuningas kanavalla! Mikäli kaipaat siis 2020 viikonloppuihin viihdepläjäytyksiä, hallittua (not) höpötystä asiasta ja asian vierestä sekä tietty hyvää musiikkia, tiedät mistä löytyy, Janni Hussi kommentoi aiemmin uutta radiopestiään.