Mies peri Reisjärvellä vanhuksilta tekaistuja velkoja teräaseella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Reisjärvelle soitettiin poliisit keskiviikkona 8. tammikuuta Rönöntielle iltapäivästä. Jokilaaksojen poliisipartio oli saanut tiedon, että vanhuksen kotiin oli tunkeuduttu perimään velkoja teräaseella uhaten. Velkoja ei todennäköisesti ole olemassa.

Epäilty oli poistunut asunnolta nopeasti saamatta vaatimiaan rahoja, mutta oli huitaissut uhrina ollutta miestä teräaseella pään alueelle. Vakavilta vammoilta vältyttiin. Poliisin tietoon on tullut, että sama velkoja olisi käynyt myös naapuriasunnossa hetkeä aiemmin tarjoamassa alkoholia.

Epäilty on asianomistajan mukaan noin 180 senttimetriä pitkä ja ruuminrakenteeltaan tanakka romanimies. Tiettävästi mukana ei ole ollut muita henkilöitä. Asiaan liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa Haapajärven poliisiaseman palvelupäivystykseen tiistai-perjantai kello 9-15 puhelinnumeroon 029 546 4265 tai suoraan rikostutkijalle puhelinnumeroon 029 546 4467.