Nainen pidätettiin McDonald’sissa – uhosi saavansa dippikastiketta keinolla millä hyvänsä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailmalta, etenkin Yhdysvalloista, kantautuu toisinaan uutisia jotka osoittavat pikaruoan kuumentavan joskus liikaakin tunteita. Nyt Floridassa on pidätetty dippikastikkeeseen fanaattisesti suhtautuva nainen.

Maguire Marie Mclaughlin oli vaatinut Vero Beachissa sijaitsevan McDonald’s-ravintolan autokaistalla dippikastiketta ruoalleen. Myyjä ilmoitti kastikkeen maksavan 25 senttiä, mikä oli mitä ilmeisimmin asiakkaalle liikaa. Hän uhkasi New York Post -lehden mukaan ryöstää ravintolan.

– Mclaughlin ilmoitti saavansa dippikastikkeen keinolla millä hyvänsä. Hän ei kuitenkaan tarkentanut, mitä hän tarkoitti, poliisiraportissa luki.

Henkensä puolesta pelännyt autokaistan työntekijä hälytti paikalle poliisit. Alkoholilta haisevaksi kuvailtu Mclaughlin oli vastustanut pidätystä, eikä ollut suostua kävelemään poliisien mukana.