Britney Spearsin bikinikuville jatkoa – poseerasi käärmeennahkakuosissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears ilahdutti fanejaan juuri videolla, jossa hän esitteli hartiaseudun kireyttä avaavia joogaliikkeitä. Moni seuraajista taisi kuitenkin olla enemmän kiinnostunut itse bikinivartalosta joogaliikkeiden oppimisen sijaan.

Nyt 38-vuotias megatähti julkaisi jälleen hänen Instagram-kanavalleen uuden kuvan, jossa perheenäiti nähdään taas pikkuruisissa narubikineissä. Tällä kerralla violetit bikinit ovat vaihtuneet eläinkuosiin Britney Spearsin esitellessä käärmeennahkakuviollista uima-asuaan terassillaan.

Paljastavassa kuvassa nainen on vetänyt bikinien alaosaa niin alas lantion yli, että kangaskaistale peittää vain juuri ja juuri naisen haarovälin. Kuva paljastaa myös naisen kaksi tatuointia, jotka pilkistävät bikinien alaosan reunalta.