Kylie Jenner tihkuu seksiä kuvissaan – tiimalasivartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yrittäjänä, realitytähtenä ja miljardöörinä tunnettu 22-vuotias Kylie Jenner on todella näyttävän näköinen nuori nainen. Jennerin tiimalasivartalo alkaa jättämään varjoonsa jo isosisko Kim Kardashianinkin, mikä käy nopeasti ilmi myös naisen uusista kuvista.

Kylie Jenner esittelee mielellään kurvikasta vartaloaan tiukoissa asuissa, jotka eivät peittele mitään. Viime aikoina nainen on pukeutunut etenkin todella vartalonmyötäisiin pikkumekkoihin, jotka korostavat naisen suurta povea ja pyöreää takapuolta.

Kylie Jennerillä on takanaan todella tapahtumarikas vuosi. Hän erosi syksyllä Stormi-tyttärensä isästä, räppäri Travis Scottista. Kaksikko on kuitenkin viettänyt muun muassa joulun yhdessä, minkä vuoksi heidän onkin huhuttu palaavan vielä takaisin yhteen.

View this post on Instagram

💙

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

💛

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

yummy 🍋💛💛

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on