Australia-dildo tuli myyntiin – tuotto maastopalojen kriisityöhön

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian laajalle levinneet metsäpalot ovat saaneet auttamishaluiset ihmiset liikkeelle monin tavoilla. Varoja pelastustöille ja uhrien hyväksi on kerätty muun muassa alastonkuvia kauppaamalla.

Nyt Geeky Sex Toys -niminen yritys on päättänyt laittaa kortensa kekoon lanseeraamalla Australia-hyväntekeväisyysdildon. Seksilelun pohja on Australian kartan muotoinen, ja sen varressa on koalaa esittävä kohokuva.

Australia-dildon hinta on 69 australian dollaria, eli noin 43 euroa. Geeky Sex Toys on ilmoittanut lahjoittavansa kaikki dildojen myynnillä kerätyt tulot hyväntekeväisyyteen metsäpalojen vuoksi kärsineille ihmisille ja eläimille. Yhtiö ilmoitti maanantaina Twitterissä keränneensä seksilelujen myynnillä hyväntekeväisyyteen jo yli 15 000 dollaria.