Raju kahakka kebab-ravintolassa – yhtä asiakasta ei kiinnostanut tippaakaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Humalaisten tunteiden kuumentuessa aamuyön pikkutunteina saatetaan ravintoloiden ja grillien jonoissa nähdä väkivaltaisiakin tilanteita. Kaikkia ne eivät hetkauta, kuten tuore viraalivideo osoittaa.

Iso-Britannian Portsmouthissa perjantain ja lauantain vastaisena yönä kuvatulla videolla Ken’s Kebab -ravintolassa puhkeaa raju yhteenotto. Lukuisten asiakkaiden ja henkilökunnan jäsenten liittyessä kahakkaan pysyy yksi asiakkaista hämmästyttävän tyynenä. Hän nauttii ruoastaan kuulokkeet korvillaan, hädin tuskin kiinnittäen huomiota ympärillä purkautuvaan väkivaltaiseen välikohtaukseen.

Asiakas on sittemmin tunnistettu 52-vuotiaaksi toimitilajohtajaksi, Chris Hilliksi. Hän toteaa Daily Mail -lehdelle harkinneensa hetken toiseen pöytään siirtymistä mutta nauttineensa annoksesta liikaa liikkuakseen.