Ravintola veloitti asiakasta typerästä kysymyksestä

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ravintolalaskuihin saattaa joskus ilmestyä yllättäviä lisämaksuja. Moni ei kuitenkaan osaisi odottaa, että sellaista voi saada typerien kysymysten esittämisestä. Reddit-käyttäjä Humblemangoes jakoi sivustolla kuvan kuitista, jonka hän oli saanut Denverin Tom’s Diner -ravintolasta.

Reddit

Kanapuikkojen ja perunamuusin lisäksi häneltä oli veloitettu 38 senttiä yhdestä tyhmästä kysymyksestä. Kuitti herätti ihmetystä sosiaalisessa mediassa, mutta Tom’s Dinerin henkilökunnan mukaan kyse on pelkästä hyvän mielen huumorista.

Typerä kysymys löytyy jopa ravintolan ruokalistalta. Ravintolaa johtava Hunter Landry kertoo Today-lehdelle sen perustajan halunneen hieman piristää työntekoa humoristisilla lisäyksilä menuun. Oikeasti tyhmiä kysyviltä asiakkailta ei todellisuudessa veloiteta lisämaksua, ainoastaan niiltä jotka tulevat kysyneeksi ruokalistalta löytyvästä erikoisesta lisäyksestä.

 

me_irl from me_irl