Teini pidätettiin – lavasti äitinsä ryöstön Youtube-videota varten

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva teini ja hänen kolme ystäväänsä on pidätetty pitkälle menneen pilan ansiosta. Pidätetty lavasti äitinsä ryöstämisen Youtube-videota varten. Cleveland Heightsissä asuva 17-vuotias oli ystäviensä kanssa pukenut hiihtopipot kasvoilleen ja yllättänyt äitinsä perheen kodin pihatiellä aidonnäköistä leluasetta heiluttaen.

Säikähtänyt äiti pakeni paikalta ja juoksi soittamaan naapureiden ovikelloja. Uhrin poika soitti hätänumeroon ja tunnusti tekonsa, peläten poliisin tekevän rynnäkön kotiinsa.

– Teeskentelin juuri ryöstäväni äitini ja hän juoksi karkuun. Tiedän hänen soittaneen poliisin. En löydä häntä mistään, teini kertoi hätäkeskukselle.

Teini näytti poliisille tekaistun ryöstön aikana kuvaamansa videon. Hänen tarkoituksenaan oli jakaa se Youtubessa. Rikoksen lavastaneet nuoret pidätettiin paniikin lietsomisesta syytettyinä, uutisoi 19 News.