Gwyneth Paltrow yrittää saada poikansa syömään terveellisesti: ”Käyn joka päivä sotaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Gwyneth Paltrowlla on kaksi lasta, 15-vuotias tytär Apple Martin ja 13-vuotias Moses Martin. Perheenäiti elää itse hyvin terveellisesti ja kurinalaisesti ja yrittää istuttaa myös lapsiinsa terveelliset ruokailutottumukset. Tämä ei kuitenkaan naisen mukaan ole kovin helppoa.

Gwyneth Paltrow on kertonut People-sivuston haastattelussa, että hän taistelee poikansa Moseksen kanssa joka päivä yrittäessään saada poikaa syömään terveellisemmin. Tehtävä on äidin mukaan kuin sodankäyntiä, koska poika söisi mieluiten vain kananugetteja ja ranskalaisia perunoita.

Paltrow kertoi alkaneensa tehdä lasten kanssa aasialaisia poke-kulhoja, joissa riisin päälle kasataan kulhoon erilaisia lasten haluamia täytteitä. Perheenäidin mukaan terveellisesti syömisestä pitää yrittää tehdä lapsille hauskaa ja mielekästä, että onnistuminen on edes teoriassa mahdollista.