Chris Martin oli nolata tyttärensä – teki yllätysvierailun teinitytön työpaikalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Coldplay-yhtyeen laulajalla Chris Martinilla on kaksi lasta hänen entisestä liitostaan näyttelijä Gwyneth Paltrown kanssa. Nyt muusikko kertoi Ellen DeGeneresille vieraillessaan hänen keskusteluohjelmassaan miten hän oli nolata tyttärensä tämän ensimmäisessä työpaikassa.

Chris Martin kertoi DeGeneresille eräästä päivästä, jolloin mies oli mennyt tapaamaan tytärtään hänen ensimmäiselle työpaikalleen. 15-vuotias Apple-tytär oli saanut töitä vaateliikkeestä ja laulajatähti oli ollut hänestä niin ylpeä, että halusi mennä tapaamaan Applea uudelle työpaikalle ja nähdä hänet työn touhussa.

Chris Martin oli nähnyt tyttärensä kassalla ja päättänyt napata rekistä mukaansa yhden paidan, että tytär saa hänen aikanaan käyttää kassakonetta. Kun tytär oli huomannut isänsä, hän oli katsonut isää vihaisesti. Isä pystyi lukemaan tuohtuneen tyttärensä huulilta sanat: ”Isä, mene pois täältä”.

Chris Martin oli nopeasti vaihtanut kassajonoa ja jonottanut toiselle myyjälle. Kun mies oli tehnyt ostoksensa, hän oli ojentanut myyjälle toffeerasian, jonka hän pyysi antamaan Applelle. Laulajan kävellessä ulos liikkeestä tytär oli kuitenkin päättänyt huutaa isänsä perään. Apple oli huikannut: ”Rakastan sinua isä”, mikä oli sulattanut tähden sydämen.