Dwayne ”The Rock” Johnsonin isä kuoli – oli vapaapainin supertähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen vapaapainija Rocky ”Soul Man” Johnson on kuollut 75-vuotiaana. Pitkän linjan uran painikehässä tehnyt mies oli niin ikään painijana ja näyttelijänä tunnetun Dwayne ”The Rock” Johnsonin isä.

Rocky Johnsonin, oikealta nimeltään Wayde Bowles, kuoleman vahvisti World Wrestling Entertainment -showpainiorganisaatio tiedotteessaan. Tähden kuolinsyytä ei ole NBC-uutissivuston mukaan paljastettu.

Johnson aloitti painiuransa 1960-luvulla National Wrestling Alliancen riveissä. Vuonna 1983 hän liittyi silloin World Wrestling Federationina tunnetun WWE:n riveihin.

WWE:ssä Johnson perusti The Soul Patrol -duon painija Tony Atlasin kanssa, jolloin heistä tuli painiorganisaation ensimmäinen tummaihoinen joukkue. Johnson vetäytyi painiuraltaan eläkkeelle vuonna 1991, keskittyen poikansa kouluttamiseen.

 

https://www.instagram.com/p/BkIrz-MlpyT/?utm_source=ig_embed

https://twitter.com/RealMickFoley/status/1217583251545522176