Rodrigo Alves suunnitteli jo itsemurhaa – sukupuolen korjaaminen muutti kaiken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Roddy, eli entinen ihmis-Ken ja nykyinen ihmis-Barbie Rodrigo Alves on aloittanut vuoden 2020 virallisesti esiintymällä naisena. Hän aikoo korjauttaa sukupuolensa kokonaan lähiaikoina, mutta uuden ja aiemmin salassa pysyneen identiteetin julkinen esitteleminen on ollut ensimmäinen askel parempaan.

Rodrigo Alves on kertonut suunnitelleensa itsemurhaa, koska tunsi olevansa oman kehonsa vanki. Hän kertoo, että on käyttänyt naisten vaatteita aiemmin salaa, mutta nyt tunnustanut asian koko maailmalle. Tämä on poistanut raskaan painon hänen sydämeltään. Hän ei voisi olla onnellisempi, 36-vuotias transsukupuolinen Roddy hehkuttaa Daily Mailille.

– Eristäydyin ystävistäni ja perheestäni, koska masennuin ja halusin olla nainen. Tunsin, että en pysty olemaan oma itseni televisiotyön ja perheeni vuoksi. En pystynyt edes käyttämään vaatteitani, koska ne tuntuivat liian miehisiltä, Roddy kertoo.

– Tuntuu upealta kertoa maailmalle, että olen tyttö!