Spotify luo nyt myös lemmikeille laadittuja soittolistoja

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Spotify on esitellyt uutta ominaisuutta, joka todennäköisesti ilahduttaa eläinten omistajia. Sen ansiosta lemmikille voi luoda ikioman soittolistan.

Lemmikkilistan laatiminen onnistuu Spotifyn Pet Playlist -sivulla. Sieltä käyttäjä voi valita lemmikkinsä lajin viidestä eri vaihtoehdosta, koirasta, kissasta, iguaanista, hamsterista ja linnusta. Tämän jälkeen häneltä kysytään muutama kysymys lemmikin luonteeseen liittyen.

Kysymyksiin vastaamisen jälkeen Spotify luo automaattisesti soittolistan kappaleista, joiden se uskoo miellyttävän sekä palvelun käyttäjää että hänen lemmikkiään. Spotifyn mukaan idea lemmikkisoittolistoista syntyi taannoisen kyselyn ansiosta. Siinä jopa 71 prosenttia eläinten omistajista kertoi soittavansa musiikkia lemmikeilleen.