Treenaa kuin huippumalli – Karlie Kloss näyttää mallia

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Karlie Kloss tunnetaan muun muassa Victoria Secret -alusvaateketjun mallina. Nyt nainen esittelee tuoreella videollaan millaisen treenin avulla huippumallin vartalo saadaan ja miten hyvää kuntoa pidetään yllä.

Karlie Kloss avaa seuraajilleen elämäänsä hänen omalla Klossy-nimisellä YouTube-kanavallaan. Tällä kerralla nainen esittelee kunto-ohjaajansa Dara Hartin kanssa tehokkaan treenin, jonka tekemiseen vaaditaan vain kymmenen minuuttia aikaa.

Treeni on interval-harjoitus, jossa tehdään lyhyitä korkeasykkeisiä harjoitteita, joita seuraa aina lyhyt palautumisjakso. Karlie Kloss näyttää videolla mallia ja kertoo, että tällainen treenaaminen on hänelle mieluista, koska hyviä tuloksia saavutetaan lyhyessä ajassa ilman kuntosalijäsenyyttä tai erillisiä laitteita.