Nainen yritti luistaa töistä photoshoppaamalla naulan renkaaseen – ei mennyt läpi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmiset yrittävät väistellä velvollisuuksiaan mitä luovemmilla tavoilla. Joskus he onnistuvat lähinnä herättämään naurua muissa, kuten viraalina levinnyt kuva osoittaa.

Twitter-käyttäjä Syd the Kid jakoi kuvan kollegansa yrityksestä lintsata töistä. Nainen oli yrittänyt vakuuttaa pomolleen autonsa renkaan puhjenneen photoshoppaamalla siihen naulan. Lopputulos ei ollut järin vakuuttava, eikä työntekijän pomo mennyt halpaan.

Koomnen Photoshop-moka päätyi koko toimiston nähtäville ja lopulta sosiaaliseen mediaan, keräten nopeasti lähes 250 tuhatta tykkästä. Sen keräämissä kommenteissa toivottiin, ettei lintsaamista yrittänyt nainen työskentele toimiston graafikkona tai markkinointiosastolla.