Realitypovipommin asu paljasti sisältöään – haastaa jopa Kim Kardashianin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Nyt tuoreimmassa kuvassaan Aubrey haastaa kurviensa kanssa jopa alan mestarin Kim Kardashianin.

View this post on Instagram

put some flowers in my vase. @fashionnova #ad

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

MTV-televisiokanavan Ex On The Beach -sarjassa nähty Aubrey O’day poseeraa Santa Monicassa asussa, jossa ei välttämättä uskaltaisi suunnata uimarannalle ainakaan Suomessa.

Kuva ei toki ole ainoa laatuaan, sillä äskettäin hän rietasteli itsensä Joulupukin kanssa. Aubrey seisoi kuvassa maassa makaavan Joulupukin yllä havareisin. Julkkisnaisen julkinen heruttelu on tullut faneille tutuksi, ja ehkä juuri siksi hänen seuraajamääränsä jo yksin Instagramissa on noussut noin miljoonaan seuraajaan.

View this post on Instagram

2020 drip. @fashionnova #ad

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on