Salma Hayek tulikuumassa bikinikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Salma Hayek yllätti taannoin faninsa rohkealla selfiekuvalla, jossa hän esitteli rintaansa ilmestynyttä salatatuointia. Myöhemmin paljastui, että tatuointi ei ollutkaan aito, vaan The Hitman’s Wife’s Bodyguard -elokuvan roolihahmon tatuointi.

Rohkeissa asuissa ajoittain poseeraava Salma Hayek on nyt poseerannut huippunäyttävässä kuvassa, joka on mahdollisesti peräisin hänen omista arkistoistaan. Upeassa kuvassa Hayek keikistelee bikinien yläosassa.

Salma Hayekin tähdittämä The Hitman’s Wife’s Bodyguard on jatko-osa Ryan Reynoldsin ja Samuel L. Jacksonin tähdittämälle The Hitman’s Bodyguard -elokuvalle. Salma Hayek nähtiin viimeksi valkokankaalla The Hummingbird Project -elokuvassa.

View this post on Instagram

Here we go! #GoldenGlobes ✨ Aquí vamos

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on