Uhrilampaat telee paluun televisiosarjana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Samannimiseen romaaniin perustuva Uhrilampaat lukeutuu sarjamurhaajatrillereiden klassikoihin. Nyt tarina on saamassa jälleen jatkoa uuden televisiosarjan muodossa.

Yhdysvaltalainen CBS-kanava on näyttänyt vihreää valoa Clarice-nimisen sarjan tuotannolle. Vuoteen 1993 sijoittuvassa sarjassa seurataan FBI-agentti Clarice Starlingia hänen jahdatessaan sarjamurhaajia ja seksuaalirikollisia Uhrilampaiden tapahtumien jälkeen.

Hollywood Reporter -sivuston mukaan sarjan tuottajina toimivat Star Trek: Discovery -sarjan Alex Kurtzman ja Jenny Lumet. Toistaiseksi tiedossa ei ole, kuka Clarice Starlingin roolissa tullan näkemään. Thomas Harrisin kirjojen pohjalta on tehty aikaisemmin myös Hannibal-televisiosarja, jossa seurattiin Mads Mikkelsenin esittämää sarjamurhaaja Hannibal Lecteriä ennen Uhrilampaiden tapahtumia.