Dove Cameronin ex-kihlattu tilittää – suhde päättyi pettämiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Dove Cameron tunnetaan parhaiten hänen useista rooleistaan Disney-elokuvissa, joista tuoreimpana julkaistiin vuonna 2017 elokuvateattereihin ilmestynyt Descendants 2. Nyt naisen entinen kihlattu Ryan McCartan on kertonut, että tähti on pettänyt häntä heidän suhteensa aikana.

26-vuotias Ryan McCartan kertoi People-sivuston mukaan hänen Instagram-kanavallaan miten hänen suhteensa päättyi eroon koska häntä petettiin. McCartan ei nimennyt Dove Cameronia kirjoituksessaan, mutta miehen seuraajille oli selvää kenestä oli kyse, koska hän oli kihloissa Cameronin kanssa.

Mieheltä oli kysytty mikä on ylpein hetki hänen elämässään. Cameron oli vastannut, että vuodesta 2016 selviämisestä mies on kaikkein ylpein. ”Kahden viikon sisällä kihlattuni petti minua ja jätti minut. Olin kuolla ruokamyrkytykseen ja Donald Trump valittiin presidentiksi”, Ryan McCartan selitti hänen Instagram-tarinassaan.