Joan Smalls paljasti upean vartalonsa – nautiskeli bikineissä Kenian auringosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on ollut useiden ammattimeikkaajien meikattavana, mikä on opettanut hänelle niksin jos toisenkin. Nykyisin hän tekee usein itse oman meikkinsä.

View this post on Instagram

Not letting go of this warmth 🐯 El calor que no quiero dejar

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Tällä kertaa Joan Smalls poseeraa upeassa bikinikuvassa uima-altaan reunalla Keniassa, jossa hän oli lomailemassa ja tapaamassa samalla myös muun muassa elefantteja.

View this post on Instagram

2 0 2 0

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Taannoin kuvankaunis ja upeavartaloinen Joan Smalls esitteli vartaloaan Puerto Ricossa San Juanin maineikkaalla Isla Verde Beachilla, jossa hän keikisteli kameralle häviävän pienissä bikineissä ja on sittemmin muun muassa tanssinut villisti bikineissä.