Kuusivuotias halusi pubiin – aneli äidiltä lupaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä pienet lapset ovat todella vaativia. Kun he haluavat jotain, niin se asia on silloin pakko saada ilman sen suurempia perusteluita. Välillä pienten mielihalut ovat todella omituisia ja sellaisia, että he tuskin itsekään tietävät, mitä he todella pyytävät vanhemmiltaan.

Tällä kertaa videolla nähdään hauska tilanne, jossa kuusivuotias pikkutyttö on anellut äidiltään lupaa päästä pubiin. Tytön mielestä hänen kaikki ystävänsäkin jo pääsevät iltaisin paikalliseen pubiin, minkä vuoksi tytön on todella vaikeaa ymmärtää sitä miksi hän ei saisi lupaa.

Perheenäiti on julkaissut hellyttävän videon Keeping up with Katie! -nimisellä YouTube-kanavalla, jonne hän lisää aika ajoin hauskoja videoita tyttärestään. Vaativalla Katiella oli mielestään todella hyvät perustelut päästä pubiin, mutta näyttää pahasti siltä, että äiti ei tullut antaneeksi hänelle suostumustaan.