Mies pyysi oikeudessa lupaa haastaa ex-vaimonsa miekkataisteluun

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kansasissa asuva mies haluaa selvittää välit ex-vaimonsa kanssa epätyypillisellä tavalla. David Ostrom on pyytänyt oikeudelta lupaa haastaa naisen miekkataisteluun.

Ostromin mukaan hänen vaimonsa oli tuhonnut hänen elämänsä oikeusteitse. Mies on pyytänyt tuomarilta lupaa ratkoa riitansa kaksintaistelun muodossa, sillä sitä ei ole hänen mukaansa koskaan varsinaisesti kielletty Yhdysvaltojen laissa. Ostrom haluaa kuitenkin valmistautua koitokseen 12 viikon ajan hankkiakseen japanilaisen samuraimiekan.

Pariskunta on Des Moines Register -lehden mukaan käynyt oikeustaistelua lasten huoltajuus- ja veroasioihin liittyen. Ostromin mukaan vaimo saisi osallistua kaksintaisteluun joko itse tai valita edustajakseen asianajansa, Matthew Hudsonin. Oikeus ei ole toistaiseksi tehnyt päätöstä miehen erikoiseen toiveeseen liittyen.