Supermalli Kate Upton: ”Tyttären syntymä muutti elämän”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä hänen aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Kate on sittemmin ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa.

Kate Upton avautui äitiydestä ja kokemistaan haasteista Editorialist-lehden tekemässä haastattelussa. 27-vuotias kaunotar kertoi Genevieven syntymän muuttaneen hänen elämäänsä todella ihanalla tavalla. Nainen kuitenkin koki paljon paineita etenkin ensimmäisinä kuukausina tyttären syntymän jälkeen.

Kate Upton koki paineita siitä, että hänen tulisi pystyä tekemään kaikenlaista ja olemaan monissa paikoissa samaan aikaan kun hän imetti tytärtään. Malli huomasi kuitenkin nopeasti, että imettäminen vei häneltä hurjasti energiaa, minkä vuoksi hänen tuli hidastaa tahtiaan.

Upton on hänen miehensä kanssa yrittänyt myös vähentää puhelimen käyttämistä Genevieven aikana. Vanhemmat eivät halua, että heidän tyttärensä kasvaa ajatellen, että puhelimen jatkuva selaaminen on tärkeintä elämässä.

View this post on Instagram

My 🌎

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on