Taaperoiden makunystyrät testissä – näin erilaiset ruoat maistuivat

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset sanovat aina suoraan mitä he ajattelevat, minkä vuoksi he ovatkin mainioita kriitikkoja. Tällä kerralla todella kriittiset ruokatuomarit, eli taaperot, pääsivät maistelemaan erilaisia ruokia, joita heidän ikäisilleen syötetään eri puolilla maapalloa.

HiHo Kids -kanavan julkaisemalla suloisella YouTube-videolla nähdään miten perheen pienimmät pääsevät maistelemaan erilaisia ruokia. Vanhemmat seuraavat vierestä innoissaan miten heidän taaperonsa suhtautuvat uusiin ruokiin ja erilaisiin makumaailmoihin.

Lapset maistelevat ruokia vaihtelevalla menestyksellä. Osa lapsista osaa jo syödä melko siististi lusikalla, mutta pienimmät käyvät suoraan ruoan kimppuun paljailla käsillään. Pikkuiset maistelivat suloisen ennakkoluulottomasti uusia ruokia, joita heidän eteensä asetettiin.