Demi Rosen asuvalinta ei liikoja peitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose ei pelkää esitellä omia kurvejaan suurellekaan yleisölle. Nainen tunnetaan todella näyttävistä kuvista sosiaalisessa mediassa, ja taannoin hänet nähtiin poseeraamassa täysin alastomana rohkeassa somekuvassaan.

View this post on Instagram

Just enjoying my day… hbu? @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

Tällä kertaa Demillä on upeassa poseerauksessa yllään beigenväriset bikinit, joihin ei ole ainakaan kangasta tuhlattu. Häviävän pienet bikinit nimittäin vain korostuvat hänen uhkeiden kurviensa peittona. Varsinkin alaosa näyttää siltä, että se olisi voinut paljastaa sisältönsä koska tahansa Laguna Beachin rannalla oleville silminnäkijöille.

Demi Rose kuvaa paljon näyttävää sisältöä Instagram-kanavalleen etenkin omilta lomamatkoiltaan, jotka tarjoavat kaunottarelle aina huikean kauniit puitteet valokuvia varten. Nyt 24-vuotias kurvitar poseeraa hyvin niukoissa bikineissä, jotka hädin tuskin peittävät hänen kriittiset ruumiinosansa. Nykyisin Demillä on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa, ja syyn voi helposti nähdä hänen kuvistaan.