Kirpputoritorin sohvan sisältä löytyi kymmenien tuhansien rahakätkö

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kirpputoreilta ostetuista esineistä löytyy toisinaan odottamattomia yllätyksiä. Erään Yhdysvaltojen Michiganissa ostetun sohvan tapauksessa sen sisältä paljastunut yllätys oli todennäköisesti tervetullut.

Howard Kirby osti Habitat for Humanity ReStore -kirpputorilta sinne lahjoitetun sohvan. Huonekalu ehti olla miehen hallussa muutaman viikon ajan, kunnes hän päätti selvittää miksi sen jalkatyyny oli epätavallisen kiinteä. UPI-uutissivuston mukaan sisältä paljastui käteistä rahaa 43,170 dollarin, eli lähes 39 000 euron edestä.

Vaikka Kirbyllä oli hänen asianajajansa mukaan oikeus pitää rahat, otti mies yhteyttä kirpputoriin yrittääkseen selvittää sohvan alkuperäinen omistaja. Kävi ilmi, että huonekalun oli lahjoittanut kirpputorille taannoin kuolleen isoisän perhe. Perhe oli ehtinyt jopa suunnitella sohvan polttamissta ennen kuin he löysivät sen vastaanottaneen kirpputorin.