Disney+ -suoratoistopalvelu ei tule vielä Suomeen

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney aloitti Netflixin haastajaksi kuvaillun Disney+ -suoratoistopalvelunsa Yhdysvalloissa loppuvuodesta. Suomeen palvelun avaamista saadaan kuitenkin näillä näkymin vielä odotella. Disney on paljastanut suoratoistopalvelun saapuvan osaan Euroopan maita 24. maaliskuuta.

Variety-lehden mukaan Disney+ aloittaa tuolloin toimintansa Iso-Britanniassa, Irlannissa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Palvelun kuukausimaksu on 5,99 ja 6,99 euroa. Pohjoismaihin ja muihin Länsi-Euroopan valtioihin Disney+ saapuu yhtiön mukaan kesällä.

Palvelun tarkkaa alkamispäivämäärää ei kuitenkaan ole toistaiseksi paljastettu. Yhdysvalloissa Disney+ -suoratoistopalvelussa on katsottavissa lähes 500 elokuvaa ja tuhansia televisiosarjojen jaksoja. Palvelun odotetuimpiin nimikkeisiin lukeutuu Star Wars -sarja The Mandalorian.