Hirvi pakotti miehen piiloutumaan vajaan – hämmentävä välikohtaus videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pohjoisilla leveysasteilla joudutaan toisinaan hämmentäviinkin tilanteisiin paikallisten villieläinten ansiosta. Viraalina levinneellä videolla nähdään mies, joka joutuu piiloutumaan vajaan liian läheistä tuttavuutta tekevän hirven vuoksi.

Yhdysvaltojen Alaskassa asuva Curtis Phelps oli viemässä roskia, kun hän huomasi hirven lähestyvän häntä. Mies päätti pelata varman päälle ja paeta läheiseen vajaan. Valvontakameran videolla nähdään, kuinka suurikokoinen eläin yrittää seurata häntä sisään.

AP-uutistoimiston mukaan Phelps yritti myöhemmin soittaa vaimolleen varmistaakseen tilanteen olevan ohi, mutta nainen luuli kyseessä olleen vain taskupuhelu. Kolmannella yrityksellä vaimo vastasi puhelimeen ja tajusi miehensä olevan kodin pihan vajassa. Hän totesi hirven poistuneen pihalta, jolloin Phelps pääsi palaamaan turvallisesti sisään.