Isä tatuoi kuolleen tyttärensä viimeisen piirustuksen kylkeensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oman lapsen menettäminen on pahinta mitä ihminen voi kokea. Sellainen tragedia jättää ihmiseen ikuiset arvet, joita ei voi ainoastaan hoitaa vailla mahdollisuutta korjata niitä. Tällaisen kokemuksen kohdanneet haluavat usein saada jotain lapsestaan mukaansa, ja se voi olla esimerkiksi tatuointi.

Nyt verkossa on muodostunut somehitiksi kuva, jonka kerrotaan esittävän perheenisää, jonka tytär menehtyi taannoin. Päivityksen mukaan tytär antoi isälleen ennen kuolemaansa piirustuksen itsestään ja isästään. Kuvassa lukee espanjaksi ”Rakastan sinua, isä.” Tyttären poismenon jälkeen isä päätti kantaa kallisarvoista piirustusta ikuisesti mukanaan ja tatuoi sen kylkeensä.

Tapauksesta ei ole sen suosiosta huolimatta löytynyt tarkempia tietoja tai vahvistusta sen todenperäisyydelle. Jokainen vanhempi voi kuitenkin ymmärtää, että tällainen tilanne olisi jopa todennäköinen vastaavan tragedian kohdatessa perhettä.