Italialaiskylässä myydään koteja eurolla

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miltä kuulostaisi ostaa koti kuvankauniista italialaiskylästä vain euron hintaan? Campanian alueella sijaitsevassa Bisacciassa se on mahdollista, ja kylässä kannustetaan ottamaan mukaan koko suku.

Yhteensä 90 Bisacciassa sijaitsevaa kotia on myynnissä vain euron hintaan. Apulaiskunnanjohtaja Francesco Tartaglian mukaan rakennukset soveltuisivat hyvin esimerkiksi isojen perheiden ja ystäväjoukkojen käyttöön.

– Toivotamme tervetulleiksi perheet, ystäväporukat, sukulaiset, toisilleen tutut ihmiset ja investoijat. Kannustamme heitä ostamaan useampia taloja, jotta sillä olisi todellista vaikutusta ja kylään hengitettäisiin uutta ilmaa, Tartaglia kuvailee CNN-uutissivustolle.

Kuten monien koteja pilkkahintaan tarjoavien italialaiskylien tapauksessa, myös Bisacciasta talon ostavien täytyy sitoutua remontoimaan kohde. Bisaccian tapauksessa investointiluokalle tai valmistumisajankohdalle ei ole kuitenkaan asetettu rajoja.